Откраднете време за себе си с програмата Mastercard Concierge

02.06.2020

Mastercard Concierge

Достъп до услуги, които Ви осигуряват повече свободно време!

Направете живота си по-лесен с Mastercard Concierge (личен асистент), която предоставя възможност на картодържателите на кредитни карти EVOLVE First Lady Red и EVOLVE Prive, издадени от Дайнърс клуб България, да разполагат с времето си, като им предоставя редица услуги, с които да улесни ежедневието им.

Екип от професионаслити се грижи, всяко Ваше желание да бъде изпълнено, независимо дали става въпрос за пътуване, забавление, почивка или бизнес ангажимент.

 • Резервация за Вашето бизнес или лично пътуване;
 • Резервация на билети за събития по целия свят;
 • Доставка на подаръци и цветя за празника на Вашите близки;
 • Незабравими пътувания и преживявания.

Това са само една малка част от глобалните възможности на програмата Mastercard Concierge – мрежа от услуги в различни сегменти, на конкурентна цена за картодържателите.

Услугата е напълно БЕЗПЛАТНА за притежателите на карта EVOLVE First Lady Red и EVOLVE PriveКлиентът заплаща единствено стойността на продукта/услугата, които са заявени чрез програмата.

Бърза и лесна заявка, за кредитна карта Evolve, може да направите онлайн, в офис на Fibank или на телефон *bank (*2265)

Услугата Mastercard Concierge е на Ваше разположение 24 часа, 7 дни в седмицата само с едно обаждане на телефон + 359 02 4925076 

Кредитни карти Diners Club – Mastercard First Lady Red и Diners Club–Mastercard Prive се възползват от пакет Premium на програмата.

Интересни желания от страна на клиенти ползващи услугите на програмата Mastercard Concierge

 1. Организиран частен тур на Кремъл, за клиент използващ консиерж услугите, като в допълнение му се предлагат редица уникални преживявания.
 2. Осигуряване на автентична червена телефонна кабина като градински аксесоар.
 3. Закупуване на билети за балет „Алиса в страната на чудесата“ в Роял Опера Хаус, само 10 дни преди събитието и при условия, че билетите вече са били изчерпани.
 4. Подписване на волейболна топка лично от играчите на женския национален отбор по волейбол в Полша.
 5. Организиране на обиколка с хеликоптер в района на горите около Москва за руски картодържател, който желае да прекара деня си в бране на гъби. В допълнение му е осигурен списък с най-добрите места за бране на гъби и обиколката му със специалист миколог (специалист по гъбите).
 6. Молба за ранно събуждане по телефона.
 7. Искане за съдействие при намирането на жилище за покупка в определен район и с изискване къщата да разполага с градина.
 • Как работи услугата?
 • Услуги според типа карта
 • Всеки притежател на кредитна карта EVOLVE First Lady Red и EVOLVE Prive, издадена от Дайнърс клуб България, може да се възползва от програмата Mastercard Concierge, с обаждане на определения за това телефонен номер.

  Услугата има процес за регистрация при първо обаждане от страна на клиент. Той има за цел да се получи повече информация за картодържателя, включваща навици и предпочитания. Предоставят се също телефон, имейл за контакт, три имена, номер на кредитна карта, валидност и CVV код на картата.

  Всеки разговор се записва и съхранява в рамките на 6 месеца с цел по добро обслужване и по-високо ниво на сигурност, като се спазват изискванията за съхраняване на личните данни при обработка на обажданията.

  Ако консултантът на програмата не може да изпълни веднага исканията на клиента, той поема ангажимента да направи допълнително проучване и да се свърже с картодържателя в приемлив и за двете страни времеви интервал, за да уговори/предложи условия по исканата услуга.

  В случай, че клиентът се съгласи с предложението, което е получил, той ще заплати единствено стойността на продукта/услугата, без допълнителни такси и комисионни за обслужване. Този разход ще бъде отразен в месечното му извлечение по кредитна карта EVOLVE.


  Има ли ограничения в услугите, които предлага Mastercard Concierge?

  Информацията, предоставена на корпоративния сайта на Дайнърс клуб България – www.diners.bg предлага общ преглед на услугите, които се предлагат по програмата, като изпълнителите й си запазват правото да откажат всички заявки/искания, които не са характерни за консиерж услугите (пример: бизнес изследвания, счетоводни услуги, телефонен секретар или подобни услуги, които се предоставят от специализирани доставчици).

  Как се извършват направените резервации – директно от консултант на програмата Mastercard Concierge или от картодържателя?

  При регистрирано обаждане за определена услуга се прави пряка договореност между картодържателя и доставчика на тази услуга. Всички резервации направени от консултант на програмата Concierge се извършват на името на картодържателя, там където е приложимо. Собственикът на каредитна карта EVOLVE First Lady Red или EVOLVE Prive, носи отговорсност за заплащането на всички стоки и услуги, предоставени от Mastercard Concierge, както и на всички допълнителни такси, свързани с услугата – пример: такса при резервация на услуга с кредитна карта.

  Mastercard Concierge не носи отговорност за разходи свързани с продукти и услуги на клиенти на програмата. Картодържателите са отговорни пред доставчика на услуги и/или стоки, поръчани от негово име, в случаите, когато не е извършено предварително заплащане, посредством кредитна карта EVOLVE.

  Може ли притежател на кредитна карта EVOLVE First Lady Red и EVOLVE Prive да предостави лице за контакт, персонален асистент или частен банкер за връзка по програмата Mastercard Concierge, който да управлява неговите искания?

  Да, това е възможно. Единственото, което картодържателят е нужно да направи е да се свърже с консултант на Mastercard Concierge и да регистрира лицето, което желае да бъде негово лице за контакт.

  Програмата Mastercard Concierge осигурява съдействие при следните услуги:

  • Пътувания: Предоставя помощ при организирането на почивки, полети, хотели, рент-а-кар, организиране на специални екскурзии, вкл.частни полети или наем на яхта;
  • Забавления: Предоставя експертен опит в органзирането и достъпа до всички видове развлекателни събития от рок и поп концерти до балет и опера, спортни събития, Бродуей и Уестенд шоута, ресторанти, нощни заведения, в страната и/или чужбина;
  • Голф курс или организиране на голф с приятели: Информация, отнасяща се за часовете за публични или частни голф курсове в големите градове по света. Има възможност консултантите на програмата да проверят и потвърдят възможните часове на всички специални събития и техните изисквания;
  • Подаръци: Mastercard Concierge може да Ви помогне да изберете идеалния подарък, за Вашите близки и приятели навсякъде по света. Възможно е да се организират различни изненади до дома, офиса или друга избрана дестинация;
  • Доставка на цветя: В страната или чужбина, Mastercard Concierge ще намери информация и ще организира доставката на сезонни цветя или аранжирани букети от Ваше име;
  • Събития и настаняване: Личния Ви асистент в лицето на Mastercard Concierge може да планира и организира специалните за Вас празници, включващи организатори на събитието (event managers), кетъринг услуги, фотограф и всичко необходими да направи Вашето събитие незабравимо;
  • Специални преживявания: Mastercard Concierge съдейства на картодържателите при намирането на редица специални изживявания: курсове за готвене с професионални готвачи, уроци по голф с професионален инструктор, полет с изтребител, наемане на частен остров, сафари или хеликоптер;
  • Бизнес услуги: Програмата може да спомогне Вашия бизнес като предостави секретарски, преводачески или  информационни услуги за търговски изложения и изложби;

  В допълнение на до тук изброените услуги, Mastercard Concierge ще положи всички усилия да изпълни коректно исканията на клиента, освен в случаите, в които нашите консултанти не преценят, че предоставянето на дадена услуга би могло да е в противоречие с всички законови регулации или ако тези услуги са неморални или противоречат на обществения интерес.

 • Услуги, включени в двата Concierge пакета, според типа карта

  Категория услуга

  Premium Concierge

  Настаняване (без хотели)

  *   

  Изкуство и култура (без билети)

  *   

  Красота

  *   

  Услуги свързани с бизнеса

  *   

  Чартърни и услуги под наем

  *   

  Куриерски услуги

  *   

  Образование

  *   

  Събития/ Event management

  *   

  Подаръци

  *   

  Здраве

  *   

  Хотели

  *   

  Свободно време

  *   

  Нощен живот

  *   

  Ресторанти

  *   

  Пазаруване

  *   

  Спорт (без билети)

  *   

  Билети

  *   

  Пътуване

  *   

   

  Описание на категориите услуги

  Категория услуга

  Вид услуга

  Настаняване в (без хотели):

  Апартаменти, all inclusive, bed & breakfast, бунгала, селски туризъм/ къщи под наем, наем на острови и луксозни вили;

  Култура и изкуство

  Участие в търгове, арт изложения, изложби, аукциони, филмови и кино премиери, фотографски изложби, галерии;

  Красота

  Продукти за красота, разкрасителни процедури и салони, спа салони и процедури, грим, прически, домашни посещения за изброените услуги;

  Услуги свързани с бизнеса

  Рент-а-кар, счетоводни и консултантски услуги, юридически консултации, недвижими имоти, медия и PR консултанти;

  Чартърни и услуги под наем

  Самолетни чартъри, наем на яхти/лодки, луксозни коли под наем, рент-а-кар, наем на хеликоптер, таксиметрови услуги;

  Куриерски услуги

  Куриер от врата до врата, специални поръчки, от Вашия дом, флористи, храни и напитки, подаръци, пощенски услуги;

  Образование

  Курсове в сферата на: културата, кулинарията, танци, фитнес, музика. Интелектуални курсове;

  Събития/ Event management

  Декорации, кетъринг, музикално оформление, фотографски услуги, организиране на различни събития;

  Здраве

  Красота, детско здраве, различни терапии, зъболекарски услуги, фитнес. Грижа за тялото, ума и душата;

  Хотели

  Хотели в категория от 2 до 7 звезди по целия свят.

  Нощен живот

  Резервации за различни типове барове и ресторанти;

  Спорт

  Голф, крикет, тенис, водни спортове, футбол и др.;

  Билети

  Различни събития: музика, театър, спорт;